Voorstelling coach

Lynn Verstraete

Empathisch – Motiverend – Nabijheid – Resultaatgericht

Lynn Verstraete

Mijn verhaal

Als kind en jongere was ik iemand met weinig zelfvertrouwen, sociaal en perfectionistisch ingesteld. Ik wist al heel snel dat ik later iets wou doen in de sociale sector. Tijdens het secundair onderwijs volgde ik dan ook de richting Humane Wetenschappen. Hierdoor werd mijn interesse in ‘de mens’ versterkt. Ik besliste dan ook om Bachelor Sociaal Werk te studeren. Drie jaar later was ik afgestudeerd. 

Eerst ging ik een 6-tal maanden aan de slag als opvoeder in een voorziening voor mensen met een beperking. Vanaf dan, januari 2016, ben ik werkzaam als maatschappelijk werker in een OCMW.

Hier kom ik met veel verschillende doelgroepen in contact en is mijn jobinhoud divers. 

Door mijn ervaringen werd ik geprikkeld om mij bij te scholen tot loopbaancoach en stress- en burn-out coach. Hiernaast vind ik levenslang leren en persoonlijke ontwikkeling belangrijk, waardoor ik regelmatig opleidingen, webinars, … volg om jou op de best mogelijke manier te kunnen ondersteunen.

Ik merk dat heel wat mensen ‘vastlopen’ op verschillende levensdomeinen: job, privé… Voor die mensen wil ik het duwtje in de rug zijn die nodig is om tot actie over te gaan. 

Samen gaan we op zoek naar je kwaliteiten, talenten, wensen… Dit gebeurt aan de hand van coaching technieken, oefeningen en gesprekken. Want mijn missie is: samen op pad gaan zodat mensen de nodige stappen kunnen/durven zetten naar hun ideale wereld.