Over ons

De naam “YourGrowth” refereert naar “uw groei”. YourGrowth is een coachingspraktijk waar de groei van de klant centraal staat.

Your Growth

Op maat van de klant wordt bekeken voor welke uitdagingen hij staat, dit kan zowel professioneel als privé, en aan welke doelen hij wenst te werken. De klant kan op zoek zijn naar zijn eigen identiteit, wenst meer voldoening uit het leven te halen, wil een betere balans tussen werk en privé, wil zijn kwaliteiten/talenten (her)ontdekken…

Kortom: YourGrowth wil verandering en groei creëren door samen met de klant op pad te gaan!

Professionele begeleiding op maat

Gecertificeerde coach met als extra achtergrond: Bachelor Sociaal Werk

Zowel door de coachopleiding als door mijn Bachelor diploma heb ik de knowhow in huis om de klant te laten veranderen en groeien. Dit alles gebeurt steeds op maat van de klant.


Samenwerken

De klant en de coach werken samen om een bepaald doel te bereiken. De coach steunt en ondersteunt de klant. Samen gaan we op pad om de klant te laten groeien.

Coaching gaat uit van gelijkwaardigheid. Dit veronderstelt dat de coach naar zijn kant kijkt als iemand die uniek is, potentieel heeft en zijn eigen antwoorden bij zich draagt.

Resultaatgericht

Coaching is een proces die door de klant zelf wordt gestuurd. De klant bepaalt aan welke doelen er worden gewerkt. De coach werkt samen met de klant om deze doelen te helpen bereiken. Er wordt toekomstgericht gewerkt. Daarnaast werkt de coach gestructureerd en duidelijk.

Motiverend

De coach stimuleert de klant tot actie en betrokkenheid om een bepaald resultaat te bereiken. De coach wil het maximum uit de klant halen.