YourGrowth Blog

Empathisch – Motiverend – Nabijheid – Resultaatgericht

 • De kracht van jouw talenten
  Ik geloof heel hard in het talentenverhaal. Wie mij al langer volgt, heeft dit ongetwijfeld al opgemerkt (sorry; waar het hart van vol is…). Weet jij waar je echt goed in bent en wat bij je past? In de praktijk merk ik dat mensen dit moeilijk vinden. Ze kunnen niet met volle overtuiging zeggen waar… Meer lezen »De kracht van jouw talenten
 • Enkele signalen dat je aan het opbranden bent
  Mij overkomt dat niet, een burn-out. Dat is wat ik af en toe te horen krijg. Maar jammer genoeg moet ik jou teleurstellen. Het kan iedereen overkomen. Ja, iedereen! Mensen met de allerleukste jobs kunnen opbranden en in een burn-out terecht komen. Dikwijls zijn het diegene die het hardst werken, meest gemotiveerd zijn,… die opbranden.… Meer lezen »Enkele signalen dat je aan het opbranden bent
 • Ongelukkig op het werk?
  Je wekker gaat af. Je wil eigenlijk blijven liggen, maar strompelt uiteindelijk toch uit bed… Je maakt je klaar, eet je ontbijt, zet eventueel de kids af op school/crèche, rush rush rush dus… & daarna rij je met veel tegenzin door naar je werk. Daar tel je de uren, soms minuten, af. Je werktijd zit… Meer lezen »Ongelukkig op het werk?
 • Fulltime werken en mama zijn, HELP!
  Mama zijn is soms al een job op zich. En toch zijn de meesten daarnaast nog fulltime aan het werk. De tijd van vrouwen aan de haard is al lang gepasseerd. (Al heb ik soms de indruk dat we hier opnieuw naar toegaan – hoge opvangkosten, geen plaatsen in crèches of bij onthaalouders,… Dit geheel… Meer lezen »Fulltime werken en mama zijn, HELP!
 • Talenten – What’s in a name?
  Talenten. Wat is het? Waarom zijn ze zo belangrijk? Je leert jezelf hierdoor beter leren begrijpen. Dus ja, ik ben fan! Jij bent nu ongetwijfeld ook nieuwsgierig om hier meer over te weten. In deze blog ontdek je er meer over. Wanneer je spreekt over talent, dan gaat dat over het hebben van een unieke… Meer lezen »Talenten – What’s in a name?